GP Cycling start partnership met Laka -  Fietsverzekering


Verzeker je fiets als nooit tevoren

Eindelijk een echt goede verzekering voor uw (sportieve) fiets! Bij Laka zijn ze net zo serieus over fietsen als wij, dit ziet u terug in de voorwaarden die precies afgestemd zijn op de wensen van een fanatieke fietser. Denk aan volledige diefstal en schade dekking (ook tijdens wedstrijden), en allemaal zonder eigen risico of afschrijving. Laka helpt u zo snel mogelijk weer op de fiets. 


Waarom Laka?  

Laka’s product sluit goed aan bij met high end speciaalzaken. In het topsegment draait het om emotionele business. Daar hoort hoogwaardige serviceverlening bij. Die willen we ook kunnen bieden als er onverhoopt iets gebeurt. Precies op dat punt is Laka met haar verzekering een mooi verlengstuk van de retailer zoals GP Cycling. Bij Laka heeft de klant een eerlijke premie, geen eigen risico, geen afschrijving van de fiets en altijd snelle dienstverlening. Lees meer over het interview met Laka en GP Cycling in Tweewieler. 

Hoe kunt u uw fiets verzekeren via Laka?
Verzeker nu uw fiets, ook als u deze al een tijdje hebt, via de button "Laka website". Gebruik de code “GPCYCLING”  en dan krijgt u van ons nu de eerste 30 dagen gratis!