About us

Wij zijn twee enthousiaste broers, Peter en Gerard Kooistra. Wij zijn gepassioneerde sportliefhebbers met liefde voor het wielrennen en veldrijden.
 
Ruim 9 jaar geleden zijn wij begonnen met de wielrensport en sinds die tijd doen wij fanatiek mee met competitiewedstrijden in de sportklasse. In de zomer doen we wegwedstrijden en in de winter veldrijden. 
 
“Een goede voorbereiding is het halve werk” is ons motto. Voorafgaand aan een wedstrijd zorgen wij ervoor dat onze fietsen tiptop in orde zijn qua onderhoud, banden en afstelling. Ook hebben wij onze teamkleding en de frame-uitstraling van onze fietsen zelf ontworpen en laten spuiten. Tijdens wedstrijden herken je ons aan de teamkleding met onze naam GP Cycling en kleurrijke frames. Onze kleine banden-mannen en trouwe supporters Sven en Lars staan elke week langs het parcours om ons aan te moedigen.
 
Al snel kregen wij vanuit ons netwerk van wielrenners vragen over onze fietsen, frames, reparatiewerkzaamheden en de aankoop van een geschikte fiets. Zo begonnen wij met onze hobby om andere mensen te helpen bij de wielrensport.  
 
Inmiddels hebben wij ons netwerk opgebouwd en weten wij waar we zijn moeten om professionele en hoogwaardige materialen voor een goede prijs te kunnen inkopen. Langzamerhand is onze hobby uitgegroeid tot een echt bedrijf. Sinds september 2018 is GP Cycling officieel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel en is ons avontuur begonnen. 
 
Wij maken niet meer alleen onze droom waar, maar ook de uwe. 
 

“GP Cycling - We build your dream”


Ons team in actie

Ons team is volop in actie tijdens wedstrijden in de regio Zuid-Holland.