News 

Season's Greetings

Het team van GP Cycling wenst u allen een gezond en sportief 2021 toe!

De komende weken zijn we druk met de verbouwing en aanpassingen van onze nieuwe showroom op de 1ste etage aan de Veersedijk 55 te Hendrik-Ido-Ambacht. 

Vanwege de huidige corona-maatregelen is onze showroom tot 19 januari 2021 gesloten, maar u kunt wel voor reparaties en online bestellingen bij ons terecht. De werkplaats is geopend en u bent van harte welkom. Wel geldt hier een mondkapjesplicht en andere coronamaatregelen.

We hopen u na 19 januari 2021 te kunnen begroeten op de 1e etage. De koffie staat klaar!

Team GP Cyling

Peter en Gerard Kooistra

Nieuwe showroom: Veersedijk 55 - Hendrik Ido Ambacht

Het gaat dan echt gebeuren vanaf januari 2021:

Dankzij onze sterke groei, de toenemende vraag en een unieke kans in de samenwerking met fietsenzaak "De Fietsen van Ambacht", gaat GP Cycling op de 1e etage de sportafdeling runnen als shop-in-shop principe van deze mooie fietsenzaak.

Vanaf 19 januari 2021 kunt u bij ons terecht op de 1e etage van dit mooie pand. Dan hopen we ook de kleine aanpassingen / verbouwing klaar te hebben. 

Wij hopen u snel te zien op ons nieuwe adres, de koffie staat klaar!

More news 

GP Cycling Veldrit Competitie start zaterdag 5 oktober 2019

Oktober 2019

Zaterdag 5 oktober 2019 gaat de GP Cycling Veldrit Competitie van start bij RWC Ahoy’ clubparkoers Doenkade, Landscheiding 101 te Rotterdam. GP Cycling is trotse hoofdsponsor van deze veldrit competitie. 

Download de kalender

GP Cycling hoofdsponsor 
Zuid-Hollandse Veldrit Competitie

Augustus 2019

Met groot genoegen delen wij mee dat de regionale Zuid-Hollandse Veldrit Competitie (www.veldrijden.com) een nieuwe hoofdsponsor heeft gevonden.


GP Cycling ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

September, 2018

Vanaf September 2018 is GP Cycling officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Met veel passie en toewijding bouwen wij samen aan ons bedrijf. 

KvK nummer:  7231288