News

GP Cycling sponsort "Slag van Ambacht"GP Cycling is een van de hoofdsponsoren van de "Slag van Ambacht".

Deze wedstrijd vindt plaats op donderdag 7 juli.
Kom je ook kijken of doe je mee?

Voor het programma, klik op:  http://stichtingslagvanambacht.nl/

Weekkrant De Brug schreef alvast een mooi artikel. 

GP cycling ook dit seizoen weer hoofd sponsor van de regionale veldritcompetite.


GP Cycling is ook dit jaar weer de hoofdsponsor van de regionale Zuid-Hollandse veldritcompetitie.  Klik op de button om de wedstrijdkalender 2021-2022 te openen. 


Een aantal organisaties zijn nog in afwachting van de vergunning bij de gemeentes. Houd daarom onze website of Facebook in de gaten, ook i.v.m. eventuele veranderingen betreft Covid-19.
 

De eerste wedstrijd in 's Gravendeel was alvast een succes en de foto's zijn te zien op onze nieuwspagina. We zien u ook graag aan de start bij de komende wedstrijden! 


Uitslagen, standen en foto's (links naar fotograven) van de tot nog toe gereden wedstrijden zijn te zien op : www.veldrijden.com 

More news 

Koningsdag: 27 april 2021

Op dinsdag 27 april 2021 vieren we in Nederland "Koningsdag". Op deze datum is de showroom van GP Cycling gesloten.

Het team van GP Cycling wenst u allen een sportieve Koningsdag toe. 


Vanaf woensdag 28 april a.s. bent u van harte welkom in onze showroom.  Uiteraard hanteren wij de coronamaatregelen, zoals 1,5 meter afstand en de mondkapjesplicht.

Season's Greetings

Het team van GP Cycling wenst u allen een gezond en sportief 2021 toe!

Onze werkplaats is geopend en vanaf maart 2021 is onze showroom geopend voor shoppen op afspraak.  Ook kunt voor reparaties en online bestellingen bij ons terecht.  Uiteraard hanteren wij de coronamaatregelen, zoals 1,5 meter afstand en de mondkapjesplicht.


U bent van harte welkom op de 1ste etage. 

Our new showroom address:  
Veersedijk 55, 1ste etage, Hendrik Ido Ambacht

Het gaat dan echt gebeuren vanaf januari 2021:

Dankzij onze sterke groei, de toenemende vraag en een unieke kans in de samenwerking met fietsenzaak "De Fietsen van Ambacht", gaat GP Cycling op de 1e etage de sportafdeling runnen als shop-in-shop principe van deze mooie fietsenzaak.

Vanaf 19 januari 2021 kunt u bij ons terecht op de 1e etage van dit mooie pand. Dan hopen we ook de kleine aanpassingen / verbouwing klaar te hebben. 

Wij hopen u snel te zien op ons nieuwe adres, de koffie staat klaar!

GP Cycling Veldrit Competitie start zaterdag 5 oktober 2019

Oktober 2019

Zaterdag 5 oktober 2019 gaat de GP Cycling Veldrit Competitie van start bij RWC Ahoy’ clubparkoers Doenkade, Landscheiding 101 te Rotterdam. GP Cycling is trotse hoofdsponsor van deze veldrit competitie. 

Download de kalender

GP Cycling hoofdsponsor 
Zuid-Hollandse Veldrit Competitie

Augustus 2019

Met groot genoegen delen wij mee dat de regionale Zuid-Hollandse Veldrit Competitie (www.veldrijden.com) een nieuwe hoofdsponsor heeft gevonden.


GP Cycling ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

September 2018

Vanaf September 2018 is GP Cycling officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Met veel passie en toewijding bouwen wij samen aan ons bedrijf.