Crowdfunding Lotte van Trigt


GP Cycling ondersteunt Lotte van Trigt die zich als allereerste triatleet met Reumatoïde artritis heeft gekwalificeerd voor het WK Ironman op Kona Hawaii, dat van start gaat op 14 oktober 2023.
 

Steun jij Lotte ook?
Help Lotte op haar reis naar Hawaii en steun ReumaNederland via crowdfunding.  


Wij wensen haar veel succes op 14 oktober! 


Scroll naar beneden om het volledige verhaal van Lotte en haar uitdaging verder te lezen
 
⬇️

Het verhaal van Lotte

 " Van leven met reuma tot deelname aan het WK Ironman " 

Stel je voor: ontstoken gewrichten, dagelijkse pijn – en toch weigert Lotte zich over te geven aan de uitdagingen van reumatoïde artritis. Sterker nog, ze doet op 14 oktober a.s. als allereerste persoon met reuma mee aan het WK Ironman in Hawaii. Een gigantische uitdaging van 3,8 km zwemmen, 180 km fietsen en 42,2 km hardlopen. 

 

Lotte: "Ik hoorde in eerste instantie van artsen wat allemaal níet meer kon, maar ik wilde juist het tegenovergestelde bewijzen, laten zien dat er nog super veel wel kan! Ik wil mensen hiermee inspireren. We hoeven natuurlijk niet allemaal aan een Ironman mee te doen, maar geloof mij dat je je dromen niet moet opgeven. Hoe groot of hoe klein ze ook zijn.

 

En ik ben super blij met de hulp van GP Cycling! Nu ga ik op the Big Island shinen met mijn nieuwe Cube bike en met hun naam op mijn Trisuit. Want dromen bouw je samen!” 

Steun jij Lotte ook met Crowdfunding? 


Lotte racet niet alleen voor zichzelf. Ze wil ook bewustzijn creëren en fondsen werven voor ReumaNederland. Laten we samen Lotte's missie steunen en haar verhaal delen om anderen te inspireren hun dromen na te jagen, ongeacht de obstakels. 

 

Help Lotte op haar reis naar Hawaii en steun ReumaNederland via crowdfunding. Lees haar volledige verhaal op onze Sportslink (klik op de button).

Wij wensen haar veel succes op 14 oktober!