Latest News

GP Cyling trotse hoofdsponsor van Zuid-Hollandse Veldrit Competitie


Papendrecht, Augustus 2019

Met groot genoegen delen wij mee dat de regionale Zuid-Hollandse veldrit competitie (www.veldrijden.com) een nieuwe hoofdsponsor heeft gevonden.


GP Cycling heeft zich bereid verklaard deze veldrit competitie te steunen, waardoor het mogelijk is om deze reeks op de oude voet voort te zetten. 

Het bestuur van deze veldrit competitie zegt: "Wij zijn de twee ondernemers Peter en Gerard  dankbaar voor het vertrouwen en hun steun. Vooral omdat de twee broers geen onbekenden van de competitie zijn. Al jaren zijn het regelmatige deelnemers en vanuit die positie ging het ze aan het hart, dat juist het competitie gedeelte moest worden beperkt, waardoor naast de dagprijzen er dit jaar toch weer een rangschikking over alle wedstrijden kan worden gehanteerd."

Peter & Gerard: "Als jong bedrijf zijn wij er trots op dat wij deze veldrit competitie kunnen sponsoren. Op deze manier verbinden wij onze bedrijfsnaam aan een mooi sportief regionaal evenement, waarvan wij het belangrijk vinden dat dit doorgang blijft vinden."

Meer info: http://veldrijden.com/gp-cycling-nieuwe-sponsor/